Bestuur v.v. Warga - seizoen 2020 - 2021

Laatste wijziging: 4 juni 2021

Diverse commissies ondersteunen het bestuur van v.v. Warga en SJO Warga/WWS. In de tweede kolom van onderstaande tabel wordt aangegeven welk bestuurslid een bepaalde commissie aanstuurt. Onder het item 'Overige Commissies'  (tabblad Clubinfo) vindt u de personele bezetting van de verschillende commissies.

Yde van Wieren

Voorzitter, algehele leiding, PR, externe contacten, vrijwilligersbeleid, commercieel beleid

bestuur@vvwarga.nl

Vacature

Penningmeester ledenbeheer, financiën (ledenadministratie, kasafdracht, financiële rapportage, donateurs, ontvangst wedstrijden Warga1)

penningmeester@vvwarga.nl

Adri Mud

Secretaris, beheer sportlink,  beheer archief, communicatie (informatiegids, website, nieuwsbrief, programmaboekje Warga1, activiteitencommissie)

bestuur@vvwarga.nl

sponsoring (sponsorcommissie, werving en onderhoud sponsoren)

Harmen Posthumus

Algemeen bestuurslid, accommodatie, materiaal en onderhoud (onderhoudscommissie, schoonmaak, coördinatie oudpapier, kleding, beheer materiaal)

Jelle Sinnema

Algemeen bestuurslid, kantinezaken (inkoop, kantinemedewerkers, planning kantinediensten, kassa)

Vacature

Algemeen bestuurslid, technische zaken (wedstrijdsecretariaat, scheidsrechtercoördinatie, scorebordbeheer, commissie technische zaken, samenstelling efltallen, leiders, trainers)

Jelle Sinnema

Voorzitter SJO

jl.sinnema@gmail.com

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!