Middelzeelaan 14 A
8931AK
LEEUWARDEN
tel. 058-2890337

WargaWWS JO 17-1 moest zaterdag op bezoek bij MKV’29 JO 17-2. Keeper Anne Jan geblesseerd en zodoende stond Floris Sinnema jr. onder de lat. In een zonnig Leeuwarden kwamen we schlemielig met 1-0 achter. Echter, de rug werd gerecht en WargaWWS ging op jacht naar de gelijkmaker. WargaWWS voetbalde goed, gaf achterin weinig weg en kwam terecht op 1-1. Uit een corner scoorde Jort zijn eerste doelpunt sinds de E pupillen. Een opsteker en ook daarna voetbalde WargaWWS prima mee. De 1-2 voorsprong van WargaWWS kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Jan Roelof was hier verantwoordelijk voor. Ook daarna nog genoeg kansen voor ons. De grootste was nog voor Jasper. Na goed doorzetten werd zijn inzet helaas van de lijn gehaald. Met een “magere” 1-2 gingen we de kleedkamer in. Ook het begin van de tweede helft was voor ons. Twee goede kansen voor Jan Roelof, maar ook nu wilde de bal er niet in. En ja, dan valt twintig minuten voor tijd toch nog de gelijkmaker. Hierna eiste de warmte zijn tol en kwamen we conditioneel in de problemen. Uiteindelijk stond er een geflatteerde 5-2 op het wedstrijdformulier. Gestreden en qua kansen hadden we moeten winnen, maar het mocht helaas niet zo zijn. Zaterdag gaan we het weer proberen. In Wirdum ontvangen we Veenwouden JO 17-1